SSDD_IG

Vi lanserar Rekommendationer för Formgivningsuppdrag på SSDD

17 maj 2022

Den 19–22 maj 2022 hålls andra upplagan av Southern Sweden Design Days (SSDD). Vi på Konstnärernas Riksorganisation lanserar då våra helt färska Rekommendationer för Formgivningsuppdrag – som ska ge stöd och råd till både formgivare och uppdragsgivare i förberedelse och genomförande av formgivningsuppdrag.


För de som kan delta på plats har Southern Sweden Design Days öppet för besökare i alla åldrar med fri entré. De som deltar på distans kan se vår kortfilm där Geska Helena Brecevic, konstnär och kommunikatör, Anna Kraitz, formgivare och ledamot i expertnämnden form och design och Katarina Renman Claesson förbundsjurist från Konstnärernas Riksorganisation introducerar rekommendationerna.

Här kommer du kunna ta del av Konstnärernas Riksorganisations presentation.


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!