Evenemang_gbg_big

Panelsamtal och release för Konstnären

18 oktober 2022

Under en kombinerad release för nya numret av Konstnären samt en paneldiskussion på Konstepidemin under Kulturnatta kl 19.00 den 28 oktober kommer frågor om kulturpolitikens relation till konstnärerna stå i fokus.


Medverkande: Grith Fjeldmose, kommunalråd Göteborg, Olle Niklasson, konstnär och ordförande i Konstepidemin, Eva Månsson, Verksamhetschef Konstnärernas Riksorganisation, Myriam Mazzoni, enhetschef kulturstöd Göteborgs stad samt Dorna Aslanzadeh, konstnär och vice ordförande i Konstepidemins styrelse. Samtalet leds av Robert Stasinski, chefredaktör Konstnären.Samtalet är gratis och öppet för alla, men antalet platser är begränsat så kom i god tid!

Tid: 19.00 Fredagen den 28 oktober
Plats: Gröna Rummet, Konstepidemin Konstepidemins väg 6, Göteborg


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!