motionsws_cropped.png

Motionera mot usla arbetsvillkor!

16 november 2017

Valberedningen för Konstnärernas Riksorganisation i Stockholms Län bjuder in alla medlemmar (och aspirerande medlemmar) till en motionsworkshop.


Tid: 11 december, kl. 17.30-19.30
Plats: Arbetsgemenskapen Alma, Nybrogatan 8 (T-bana Östermalmstorg)

Det är ingen hemlighet att det finns stora problem i vår bransch. Snedfördelad makt, osäkra arbetsvillkor, gratisarbete, trakasserier och utnyttjande hör nu mer till vardagsberättelserna. Det har inte minst Metoo-kampanjen visat.

Vi i Konstnärernas Riksorganisation i Stockholms Län kommer inte heller att förbli passiva. Vi vill skapa ihållande förändring i branschen och vi tror på organisering.

Därför bjuder valberedningen för Konstnärernas Riksorganisation i Stockholms Län nu in alla medlemmar (och aspirerande medlemmar) till en motionsworkshop inför vårens årsmöte. På den diskuterar vi vad som behöver göras just nu och hjälps åt att skriva motioner och att formulera oss. Initiativet är ett sätt att samla våra röster i branschen i syfte att skapa bättre villkor för oss alla. Ju fler vi är, desto effektivare blir kraven!

Välkomna på motionsworkshop!

Motionsworkshopen arrangeras av valberedningen för Konstnärernas Riksorganisation i Stockholms Län i samarbete med dess styrelse.

Kontaktperson: Staffan Hjalmarsson, 0739-19 96 83

Konstnärernas Riksorganisation i Stockholms Län finns på Facebook.
Foto av: ©Jon Brunberg
 


Nyhetsarkiv