omslagspresentation_k_4_2019.jpg

KONSTNÄREN release 18 december!

8 december 2019

KONSTNÄREN har två saker att fira: Släppet av årets sista nummer, med tema Arrangörer, och premiären för KONSTNÄREN podcast. I det första avsnittet möter vi konstnären Éva Mag. Välkommen på releasemingel onsdagen 18 december kl. 17-19 på hangmenProjects, Ringvägen 86, Stockholm (ingång från gården).


Samtidigt på Hangmen Projects är det visning inför en konsta(u)ktion till stöd för det chilenska folkets kamp för jämlikhet, demokrati och rättvisa. A(u)ktionen arrangeras av Macarena Dusant, Mariana Silva Varela och Paola Zamora. Det blir bar och dj! Alla intäkter från baren och konstauktionen skickas till konstnärskollegor i Chile som kommer att se till att insamlingen går till att hjälpa det chilenska folket som just nu riskerar sina liv för ett bättre demokratiskt samhälle.

Under kvällen finns det nya numret att köpa till releasepris. Vi säljer också numren du missat från året som gått. Halva summan av intäkterna doneras till konsta(u)ktionen till stöd för det chilenska folkets kamp för jämlikhet, demokrati och rättvisa. Läs mer om konsta(u)ktionen på hangmenProjects hemsida.

 


Nyhetsarkiv