sv_med_logga.jpg

Var med och påverka villkoren inom formgivningsområdet!

29 juni 2018

Konstnärernas Riksorganisation arbetar med att ta fram nya arvodesrekommendationer och generella avtalsprinciper för formgivningsuppdrag. Vi vill i samband med detta hämta in erfarenheter och synpunkter från er som arbetar med formgivnings- och designuppdrag.


Enkäten vänder sig både till dig som arbetar med formgivning/design som huvudsyssla och till dig som gör enstaka formgivnings-/designuppdrag inom din konstnärliga verksamhet. Genom att hjälpa oss med att svara på denna enkät bidrar du med ett viktigt underlag som ger oss en bild av hur det ser ut just nu.

Enkäten består av kryssfrågor, men det finns också utrymme att lämna egna exempel, förslag och synpunkter. Även om du inte känner att du kan svara på alla frågor så tar vi tacksamt emot de du kan svara på. 

Är något oklart får du gärna höra av dig så gör vi vårt bästa för att svara så snart som möjligt. Mejla till sanna@kro.se

Svaren är självklart anonyma och samtliga uppgifter behandlas konfidentiellt.
Enkäten tar ca. 15 minuter och ditt bidrag skulle vara varmt välkommet!
Sista datum att lämna svar är 13 augusti.

Här hittar du enkäten:
https://sv.surveymonkey.com/r/3NHCVRB

OBS - om du är medlem i Konstnärernas Riksorganisation och fått enkäten via mejl så ska du inte svara via denna länk! Använd istället din personliga länk som du hittar i mejlet)

 


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!