savethedatekurs

Kurs: Moms och avtal – hur gör man?

3 augusti 2021

Säljer du via butiker eller gallerier och vill ha bättre koll på vad som gäller i fråga om moms och avtal? I höst har du chans att lära dig mer – välkommen till en zoom-kurs den 6 september.När: 6 september kl. 13-15
Var: Zoom

Konstnärernas Riksorganisation och Konsthantverkscentrum bjuder in till en zoom-kurs för dig som säljer verk via galleri eller butik. Under kursen går vi igenom momssatser, försäkrings- och avtalsfrågor, redovisning, samt visar på konkreta räkneexempel.

Kursen leds av Konstnärernas Riksorganisations jurist Katarina Renman Claesson och ekonom Antonious Papadopoulos och riktar sig specifikt till konstnärer och konsthantverkare.


Nyhetsarkiv


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!