IR-kurs_IG

KURS: Har du sökt IR, individuell reprografiersättning?

Datum: 6 mars 2024
Tid: 10:00-11:00

Om inte, är det dags nu.

Onsdag 6 mars kl 10.00–11.00
Form: Zoom-seminarium

Har du haft bilder, såsom till exempel illustrationer, grafik, måleri, skulptur, fotografier, brukskonst, textilkonst publicerade i böcker, tidningar och tidskrifter, utgivna för den svenska marknaden, eller bilder på vissa internetplatser, kan du ansöka om IR från Bildupphovsrätt. Sista dag att skicka in sin ansökan år 2024 infaller den 31 mars.

Ta chansen att lära dig mer om IR på vårt digitala informationsmöte, där Eva Månsson, verksamhetsledare på Konstnärernas Riksorganisation och Åsa Forslund från Bildupphovsrätt berättar om vad IR är vad som är viktigt att tänka på inför registrering.

Anmäl dig här!

Kursledare: Eva Månsson, verksamhetsledare på Konstnärernas Riksorganisation och Åsa Forslund, IR-ansvarig på Bildupphovsrätt
Nivå: Grundkurs
Form: Zoom-seminarium
Vem kan delta? Kursen är öppen för alla bild- och formkonstnärer.
Avgift: Kursen är kostnadsfri.


Häng med i konstnärspolitiken!

Välkommen att prenumerera på Konstnärernas Riksorganisations konstnärspolitiska nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut cirka 4 gånger per år och ger dig en snabb översikt över aktuella politiska frågor som är viktiga för konstnärskåren. Det riktar sig i första hand till politiker eller tjänstepersoner med ansvar för kulturpolitiken på statlig, regional eller kommunal nivå.

Vi delar inte din epost med någon

Är du medlem?

Då får du redan dessa – och många fler nyheter – som del av ditt månatliga medlemsbrev och behöver inte anmäla dig här!